Contemporanul » Noutăți editoriale » Noua Revistă de Drepturile Omului

Noua Revistă de Drepturile Omului

Noua Revistă de Drepturile Omului
Noua-Revista-de-Drepturile-Omului-cop
Noua Revistă de Drepturile Omului (NRDO) este o publicaţie trimestrială editată de Centrul de Studii Internaţionale în cooperare cu editura C.H. Beck. Publicaţia este continuarea Revistei Române de Drepturile Omului, editată între 1993 şi 2005. A fost gândită să răspundă cerinţelor academice şi să fie în acelaşi timp o resursă pentru instituţiile şi organizaţiile implicate în înţelegerea şi promovarea drepturilor omului.

Dorim să promovăm prin publicarea NRDO reconcilierea dintre principiul demnităţii şi principiul libertăţii umane. În viziunea noastră, nu doar că reconcilierea celor două valori este posibilă, dar demnitatea şi libertatea se întăresc reciproc. Temele recunoaşterii şi susţinerii reciproce le regăsim şi într-⁠⁠⁠⁠un alt obiectiv la NRDO, apropierea dintre teoria şi practica drepturilor omului.

0

Cum am putea îmbunătăți acest articol?


+
=


Verify Human or Spambot ?

Despre Conte

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent [...]

Vezi descriere completă

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt de acord cu termenii si conditiile Contemporanul.ro: Contemporanul.ro isi rezerva dreptul de a sterge/edita orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob.

*

Anticariat online

Pin It on Pinterest