Noutăți editoriale

Noua Revistă de Drepturile Omului

Noua Revistă de Drepturile Omului
Noua-Revista-de-Drepturile-Omului-cop
Noua Revistă de Drepturile Omului (NRDO) este o publicaţie trimestrială editată de Centrul de Studii Internaţionale în cooperare cu editura C.H. Beck. Publicaţia este continuarea Revistei Române de Drepturile Omului, editată între 1993 şi 2005. A fost gândită să răspundă cerinţelor academice şi să fie în acelaşi timp o resursă pentru instituţiile şi organizaţiile implicate în înţelegerea şi promovarea drepturilor omului.

Dorim să promovăm prin publicarea NRDO reconcilierea dintre principiul demnităţii şi principiul libertăţii umane. În viziunea noastră, nu doar că reconcilierea celor două valori este posibilă, dar demnitatea şi libertatea se întăresc reciproc. Temele recunoaşterii şi susţinerii reciproce le regăsim şi într-⁠⁠⁠⁠un alt obiectiv la NRDO, apropierea dintre teoria şi practica drepturilor omului.

Total 0 Votes
0

Contemporanul

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent cu aparițiile editoriale, inclusiv ale editurii Contemporanul, care vă pune la dispoziție un portofoliu variat de cărți de calitate, atât romane și cărți de beletristică, cât și volume de filosofie, eseu, poezie și artă.
Contemporanul promovează cultura, democrația și libertatea de exprimare.

The Contemporanul, founded in 1881, is a national journal for culture, politics and science, including reports on ongoing Romanian and international cultural, social and political events, as well as on quality books brought out by the Contemporanul Publishing in the fields of literature, philosophy, essay, poetry and art.

The Contemporanul Journal promotes culture, democracy and freedom of speech.

www.contemporanul.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button