Contemporanul » Noutăți editoriale » Romania in doliu – Club Colectiv

Romania in doliu – Club Colectiv

În noaptea de 30 octombrie Clubul Colectiv din Bucureşti s-a transformat într-un club al morţii. Incendiul care a cuprins întreaga clădire în doar câteva secunde a transformat locul de distracţie al unor adolescenţi şi tineri într-un fragment de infern.

La ora la care scriem cutremuraţi aceste rânduri, s-au înregistrat treizeci de romania-in-doliu-clubul-colectiv-fotomorţi şi circa două sute de răniţi. Mărturiile martorilor la acest carnagiu incredibil sunt răvăşitoare. Revolta faţă de autorităţile care au admis funcţionarea unui asemenea aşezământ, care s-a transformat într-o scenă a morţii, este, evident, firească. Cum a fost posibilă în România europeană a anului 2015 declanşarea unei catastrofe de asemenea proporţii? Aceasta e întrebarea.

Dumnezeu să-i odihnească pe tinerii – îngeri cu aripile arse prematur – care s-au stins dramatic în ultima noapte a lunii octombrie 2015.

Iar celor circa nouăzeci de tineri aflaţi în stare critică în spitalele din Bucureşti, precum şi părinţilor şi celor dragi inimii lor, Dumnezeu să le dea putere şi rezistenţă.

1

Cum am putea îmbunătăți acest articol?


+
=


Verify Human or Spambot ?

Despre Conte

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent [...]

Vezi descriere completă

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt de acord cu termenii si conditiile Contemporanul.ro: Contemporanul.ro isi rezerva dreptul de a sterge/edita orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob.

*

Anticariat online

Pin It on Pinterest