Contemporanul » Noutăți editoriale » Contemporanul: Vă invită la evenimentul “Mari scriitori români traduși în limba sârbă – Bacovia, Arghezi, Nichita”

Contemporanul: Vă invită la evenimentul “Mari scriitori români traduși în limba sârbă – Bacovia, Arghezi, Nichita”

Muzeul Național al Literaturii Române împreună cu Academia Română, Biblioteca Academiei adam-puslojic-mari-scriitori-romani-tradusi-in-limba-sarba-bacovia-arghezi-nichita-stanescuRomâne, Fundația Națională pentru Știință și Artă și în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Facultatea de Arte a Universității Hyperion, Asociația ADER „Om între oameni”, organizează evenimentul editorial cu titlul „Mari scriitori români traduși în limba sârbă – Bacovia, Arghezi, Nichita”.

Evenimentul va avea loc marți, 8 noiembrie 2016, ora 13.00, în Amfiteatrul „I. Heliade-Rădulescu” al Bibliotecii Academiei Române (Calea Victoriei 125).

Participă: acad. Adam Puslojić, acad. Mircea Martin, conf. dr. Răzvan Voncu

Invitat: actorul Ion Caramitru

Moderator: conf. univ. dr. Ioan Cristescu

Parteneri media: Agențiadecarte.ro, Radio România Cultural, RFI, TV City, Observator Cultural, Contemporanul, publicația on-line Iqool.

1

Cum am putea îmbunătăți acest articol?


+
=


Verify Human or Spambot ?

Despre Conte

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent [...]

Vezi descriere completă

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt de acord cu termenii si conditiile Contemporanul.ro: Contemporanul.ro isi rezerva dreptul de a sterge/edita orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob.

*

Anticariat online

Pin It on Pinterest