Actualități - Comunicate

Librex şi cheia succesului

Editura Librex lansează în această toamnă unele dintre cele mai aşteptate noutăţi în materie de dezvoltare personală. Pentru că tot mai mulţi oameni au nevoie de ajutor şi de sfaturi concrete de la specialişti, cele mai recente lansări ale Editurii Librex scrise de Florence Scovel Shinn sunt şi cele mai cunoscute cărţi despre succes din lume. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităţilor de succes, iar cărtile ei, populare în toată lumea, au schimbat vieţile a milioane de oameni. Cele patru cărti alte autoarei Florence Scovel Shinn, Jocul Vieţii şi cum să‑l joci, Uşa secretă spre succes, Puterea cuvântului rostit, Cuvântul tău este bagheta magică, sunt disponibile pe www.librex.ro.

Jocul vieţii şi cum să‑l joci. În acest bestseller internaţional ni se explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate şi fericire. Majoritatea oamenilor consideră viaţa o luptă, când ea e un joc. Este un joc care însă nu poate fi jucat fără cunoaşterea legilor spirituale. Autoarea povesteşte întâmplări adevărate din viaţa oamenilor pe care i‑a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea şi afirmaţiile pozitive reuşesc invariabil să schimbe orice persoană într‑un învingător. „Ca să jucăm cu succes jocul vieţii trebuie să ne antrenăm imaginaţia. O persoană cu o imaginaţie antrenată pentru a vizualiza numai lucruri bune aduce în viaţa ei «orice dorinţă dreaptă a inimii sale», sănătate, bogăţie, iubire, prieteni, perfecta exprimare a sinelui, cele mai nobile idealuri.“

Cuvântul tău este bagheta magică. Transformă eşecul în succes prin magia cuvintelor! Cartea oferă afirmaţiile pe care trebuie să le rostească pentru a‑şi recăpăta succesul, sănătatea, liniştea şi prosperitatea. Florence Scovel Shinn, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori, şi‑a bazat învăţăturile pe legea atracţiei invocată prin puterea cuvintelor, ajutând astfel milioane de oameni să‑şi schimbe vieţile.

Uşa secretă spre succes. Diferenţa dintre oamenii care reuşesc şi cei care nu o fac este cunoaşterea modalităţii de a dobândi succesul. Puse în aplicare, principiile enunţate în această carte te vor ajuta să atingi şi să menţii succesul în viaţa ta.

Puterea cuvântului rostit şi cum să‑ţi schimbi viaţa prin puterea cuvântului rostit. Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă. Acordând atenţie acestora, ne putem transforma viaţa în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învăţăturile lui Florence Scovel Shinn. Pentru persoana deşteptată spiritual nimic nu este prea frumos ca să fie adevărat. Succesul şi fericirea ta depind de stăpânirea de sine şi de echilibrul tău. Ritmul, armonia şi echilibrul sunt cheile succesului şi ale bucuriei.

Cărţile semnate Florence Scovel Shinn sunt disponibile pe www.librex.ro. Bucură‑te de reducerile de toamnă de până la 85% la mii de titluri. De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Librex

Total 0 Votes
0

Contemporanul

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent cu aparițiile editoriale, inclusiv ale editurii Contemporanul, care vă pune la dispoziție un portofoliu variat de cărți de calitate, atât romane și cărți de beletristică, cât și volume de filosofie, eseu, poezie și artă.
Contemporanul promovează cultura, democrația și libertatea de exprimare.

The Contemporanul, founded in 1881, is a national journal for culture, politics and science, including reports on ongoing Romanian and international cultural, social and political events, as well as on quality books brought out by the Contemporanul Publishing in the fields of literature, philosophy, essay, poetry and art.

The Contemporanul Journal promotes culture, democracy and freedom of speech.

www.contemporanul.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button