Noutăți editorialeNoutăți

Anivarsare: Paul Goma – 80

Paul Goma ● 80

Dragă Paul GOMA,Paul Goma

Chiar dacă dubioasa „elită intelectuală” românească V-a uitat, noi, cei câţiva care nu ne uităm adevăraţii martori ai istoriei noastre recente, Vă salutăm şi Vă urăm din toată inima ani buni şi sănătate, curaj în continuare în această existenţă aşa cum este ea.

Iar nouă ne dorim şi ne visăm să Vă avem aici, lângă noi, în România, la Bucureşti.

Spre ciuda şi furia neputincioasă a zeci şi sute de oportunişti şi ticăloşi, care vor să ne facă să credem că ar fi o ruşine să ne mândrim cu neamul în care ne-am născut, părăsindu-i pe adevărpaul-goma-foto-10-reprezaţii săi eroi şi calomniindu-i.

Doamnei Dvs., Dvs. şi lui Filip – multă bucurie şi o satisfacţie cât de cât umană în anii ce ne-au mai rămas.

La mulţi ani Paul Goma!

Aura Christi, Cristina şi Nicolae Breban

***

Mulţumiri pentru cuvinte şi pentru urări,

Paul Goma

Total 0 Votes
0

Contemporanul

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent cu aparițiile editoriale, inclusiv ale editurii Contemporanul, care vă pune la dispoziție un portofoliu variat de cărți de calitate, atât romane și cărți de beletristică, cât și volume de filosofie, eseu, poezie și artă.
Contemporanul promovează cultura, democrația și libertatea de exprimare.

The Contemporanul, founded in 1881, is a national journal for culture, politics and science, including reports on ongoing Romanian and international cultural, social and political events, as well as on quality books brought out by the Contemporanul Publishing in the fields of literature, philosophy, essay, poetry and art.

The Contemporanul Journal promotes culture, democracy and freedom of speech.

www.contemporanul.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button