Contemporanul » Noutăți editoriale » Anivarsare: Paul Goma – 80

Anivarsare: Paul Goma – 80

Paul Goma ● 80

Dragă Paul GOMA,Paul Goma

Chiar dacă dubioasa „elită intelectuală” românească V-a uitat, noi, cei câţiva care nu ne uităm adevăraţii martori ai istoriei noastre recente, Vă salutăm şi Vă urăm din toată inima ani buni şi sănătate, curaj în continuare în această existenţă aşa cum este ea.

Iar nouă ne dorim şi ne visăm să Vă avem aici, lângă noi, în România, la Bucureşti.

Spre ciuda şi furia neputincioasă a zeci şi sute de oportunişti şi ticăloşi, care vor să ne facă să credem că ar fi o ruşine să ne mândrim cu neamul în care ne-am născut, părăsindu-i pe adevărpaul-goma-foto-10-reprezaţii săi eroi şi calomniindu-i.

Doamnei Dvs., Dvs. şi lui Filip – multă bucurie şi o satisfacţie cât de cât umană în anii ce ne-au mai rămas.

La mulţi ani Paul Goma!

Aura Christi, Cristina şi Nicolae Breban

***

Mulţumiri pentru cuvinte şi pentru urări,

Paul Goma

0

Cum am putea îmbunătăți acest articol?


+
=


Verify Human or Spambot ?

Despre Conte

Revista Contemporanul, înființată în 1881, este o publicație națională de cultură, politică și știință, în paginile căreia se găsesc cele mai proaspete știri privind evenimentele culturale, sociale și politice din România și din străinătate. De asemenea, veți fi la curent [...]

Vezi descriere completă

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunt de acord cu termenii si conditiile Contemporanul.ro: Contemporanul.ro isi rezerva dreptul de a sterge/edita orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob.

*

Anticariat online

Pin It on Pinterest