Susține proiectele Contemporanul:

Va invităm să susțineți proiectele noastre de anvergură națională prin sponsorizări, donații, redicționări din impozitul pe venit sau profit și prin abonamente la revista Contemporanul.

Puteți viziona proiectele Contemporanul (aici)

1. Invităm companiile să sponsorizeze proiectele noastre!

Puteți descărca contract de sponsorizare (aici)

2. Redirectionează 2% din impozitul pe venit către Asociația Contemporanul și poți susține proiectele noastre:

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

1. Completează Declarația 230 (dacă în anul precedent ai avut venituri numai din salarii) sau Declarația unică (dacă în anul precedent ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente).

2. Până pe data 25 MAI anului în curs depune formularul la administrația financiară de domiciliu, direct sau prin poștă română cu confirmare de primire. Verifică adresa poștală.

Precizări:
1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

2. Adresele Administrațiilor respective se pot verifica pe site-ul ANAF.

3. Dacă doreşti să sprijini şi mai mult, poţi să strângi formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. şi să ne anunţi.

4. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru susținerea proiectelor și revistei Contemporanul.

Poți să descarci declarația completată cu datele Asociației Contemporanul aici:

Declarația 230

Declarația unică

Completaţi în cadrul rubricii „Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult” următoarele date:

Asociatia Contemporanul

Cod fiscal: 26718854

Cont Lei: RO61 RNCB 0072 1154 7936 0001

BCR Filiala Sector 1 Bucuresti

Contactează-ne oricând ai nevoie de o informație la adresa de e-mail și telefonul de mai jos.

Iți mulțumim!

Pentru sugestii, propuneri și observații, vă rugăm să ne contactați: [email protected]

ASOCIAȚIA “EUROPRESS” este un beneficiar al programului Google Ad Gragoogle-ad-grants-logonts. Programul Google Ad Grants susține organizațiile non-profit înregistrate care împărtășesc filosofia Google cu privire la serviciile aduse comunității, pentru a ajuta lumea în domenii precum știința și tehnologia, educația, sănătatea publică la nivel mondial, mediul înconjurător, promovarea tinerilor și arta. Google Ad Grants este un program de publicitate în natură, care oferă publicitate gratuită online unor organizații non-profit prin Google AdWords.”

Asociația EuroPress este partenerul revistei Contemporanul.

3 comentarii

 1. Stimate redactor,
  Acum peste 50 de ani am fost un cititor al Contemporanului.La plecare am lăsat chiar o colecţie de sute de exemplare. Mi-ar face multă plăcere să primesc revista pe Email. La vârsta mea, cu toate că public în diverse ziare şi reviste de limba română,-voluntar, nu-mi pot permite să plătesc un abonament.
  Cu cele mai bune gânduri,
  dr.Paul Leibovici

  1. Stimate domnule dr. Paul Leibovici,
   Va multumesc pentru interesul acordat revistei Contemporanul.
   Fiecare numar al revistei Contemporanul este afisat on-line gratuit, pe care va invitam sa o cititi pe site-ul http://www.contemporanul.ro.
   Va comunicam ca daca va abonati la revista Contemporanul format tiparit, beneficiati de suplimente si carti gratuite, care sunt numai pentru abonati.

   Cu respect,
   Echipa Contemporanul

 2. Spre rușinea mea de curând am descoperit valoarea Revistei Contemporanul. Pina acum am numai cuvinte de laudă . Rămâne să mă familiarizez cu aceasta publicație și vedem și cu susținerea ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button