Contemporanul » Termeni şi condiţii de utilizare

Termeni şi condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Asociația Contemporanul îşi rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor şi condiţiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

Asociația Contemporanul menţine şi operează acest site (adica site-ul www.contemporanul.ro) pentru prezentarea revistei Contemporanul, cărţilor în format tiparit și digital (ebook), noutăților și evenimentelor organizate de Asociația Contemporanul, autorii și colaboratorii, precum și partenerilor săi.

Datele de identificare pentru Asociația Contemporanul pot fi găsite în pagina de informaţii Redacția.

Drepturi de autor

Conţinutul www.contemporanul.ro este proprietatea Asociației Contemporanul a autorilor şi a colaboratorilor săi, şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conţinutului www.contemporanul.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Denumirea şi sigla care descrie denumirea sunt mărci înregistrate şi protejate de legile în vigoare.

Am fost foarte atenţi în selectarea materialelor care apar pe site-ul www.contemporanul.ro. Dacă totuşi aveţi motive să consideraţi că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveţi vizavi de conţinutul website-ului www.contemporanul.ro, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email: office@contemporanul.ro.

Asociația Contemporanul monitorizează regulat internet-ul, ofertele altor companii, presa şi alte surse de informaţie. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conţinutului site-ului www.contemporanul.ro, atunci vom acţiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau firmă.

Accesul

Se interzice în mod expres:

– accesarea website-ului de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a conţinutului;
– citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conţinutul website-ului www.contemporanul.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul www.contemporanul.ro prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Abonamente revista Contemporanul format tiparit:

Prin virament bancar, mandat poştal, plata online/ cu cardul sau prin SMS:

Abonament Romania: 60 lei / 12 numere pe an

Abonament Strainatate: 50 euro / 12 numere pe an

Taxele de expediere sunt incluse in aceasta suma.

Plati prin SMS:

Abonament revista Contemporanul (format tiparit):

6 EURO + TVA (6 numere)

(1 SMS cu textul EPG la numarul 7466 (6 EURO / SMS + TVA).

12 Euro + TVA (12 numere pe an)

(2 SMS-uri cu textul EPG la numarul 7466 (6 EURO / SMS + TVA).

Taxele de expediere sunt incluse in aceasta suma.

Datele pentru virament bancar, mandat poştal:

Asociatia Contemporanul

Cod fiscal: 26718854

Cont Lei: RO61 RNCB 0072 1154 7936 0001

Cont Euro: RO34 RNCB 0072 1154 7936 0002

BCR Filiala Sector 1 Bucuresti

 

Revista Contemporanul apare lunar in data de 20-25 ale fiecarei luni.

Dacă te-ai abonat plătind cu mandat poștal, virament bancar, prin plați online sau cu cardul te rugăm să trimiți dovada plăţii împreună cu datele de livrare (nume, adresă) la Asociația Contemporanul, OP-22, CP-113, Sector 1, Bucuresti, Cod 014780 sau prin fax: 021-212.56.92 sau prin email: office@contemporanul.ro.

Livrarea se face de către Poşta Română sau de către firmele specializate în distribuţia de presă, la adresa indicată de dumneavoastră.

Pentru sugestii, propuneri si observații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 021-212.56.92 sau prin e-mail: office@contemporanul.ro

Cum plătesc?

Ştim cat de important este pentru tine sa te simiti confortabil si in siguranta, vei avea la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata online prin card

Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate, incriptate si trimise direct catre serverul bancii. Asociatia Contemporanul, respectiv www.contemporanul.ro nu va retine niciun detaliu aferent cardului tau.

Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt VISA Classic, VISA Electron si MASTERCARD (incusiv MAESTRO). Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Mai multe detalii despre aceste servicii poti obtine de la banca emitenta a cardului pe care il folosesti.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii tale, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul tau.

Imediat ce plata a fost efectuata iar tu ai primit mailul de confirmare.

Plata prin transfer bancar / ordin de plata (OP)

Plata se face prin transfer/virament bancar sau ordin de plată în contul nostru, conform informaţiilor ce vă vor fi furmizate automat în momentul când alegeţi această optiune la efectuarea comenzii.

Prelucrarea datelor personale

Completând formularul de comandă pentru abonamente la revista Contemporanul, eşti de acord să intri în baza de date www.contemporanul.ro.

Asociația Contemporanul este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor datelor cu caracter personal sub nr. 21615.

Asociația EuroPress este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor datelor cu caracter personal sub nr. 23127.

Scopul prelucrării datelor constă în: informarea consumatorilor și potențialilor consumatori ai abonamentelor comercializate prin e-mail, SMS, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile desfășurate în viitor de Asociația Contemporanul și realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii abonamentelor puse la dispoziție de către Asociația Contemporanul sau de către partenerii săi.

Operatorul se obligă să respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta scrisă la adresa office@contemporanul.ro se obligă: să îţi confirme dacă prelucrează sau nu datele tale personale, în mod grătuit, pentru o solicitare pe an; să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor tale personale.

Confidenţialitate

Ne rezervăm dreptul să stocăm informaţiile clienţilor: nume, adresă, email, telefon, etc pe termen nedefinit.

Garantăm confidenţialitatea datelor: nu vom furniza nicio informaţie (nume, adrese, comenzi etc.) la terţe părţi.

Datele personale ale cititorilor, abonaților vor putea fi transmise autorităţilor în drept să verifice legitimitatea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze verificări justificate în baza legii, doar dacă acest lucru va fi solicitat şi în conformitate cu legile în vigoare.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează datele pentru abonarea la revista Contemporanul sau abonarea la newsletterul Contemporanul, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Asociația Contemporanul nu se face raspunzătoare pentru abonamentele primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea Poştei Române sau a firmei de curierat.

Condiţii legale

www.contemporanul.ro funcţioneaza conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Unica responsabilitate a revistei Contemporanul. Ideea Europeana este de a publica opiniile, fie acestea cat de diverse, ale colaboratorilor ei.

Responsabilitatea pentru conti­nutul fiecarui text, conform legistației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul www.contemporanul.ro şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente. Orice conflict apărut se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu Termenii şi Conditiile, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Site-ul Contemporanul.ro este administrat de:

Asociaţia EuroPress:
Cod fiscal: 18522694; HJ 4943/2006
Cont: RO57RNCB0072049683370001 – BCR Filiala Sector 1.
Tel.: 4021-310.66.18.

Anticariat online

Pin It on Pinterest