Contemporanul » Termeni şi condiţii de utilizare

Termeni şi condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiții. Asociația Contemporanul își rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor și condițiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

Asociația Contemporanul menține și operează acest site (adică site-ul www.contemporanul.ro) pentru prezentarea revistei Contemporanul, cărților în format tipărit și digital (eBook), noutăților și evenimentelor organizate de Asociația Contemporanul, autorii și colaboratorii, precum și partenerii săi.

Datele de identificare pentru Asociația Contemporanul pot fi găsite în pagina de informații Redacția.

Drepturi de autor

Conținutul www.contemporanul.ro este proprietatea Asociației Contemporanul a autorilor și a colaboratorilor săi, și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conținutului www.contemporanul.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Denumirea și sigla care descrie denumirea sunt mărci înregistrate și protejate de legile în vigoare.

Am fost foarte atenți în selectarea materialelor care apar pe site-ul www.contemporanul.ro. Dacă totuşi aveți motive să considerați că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveți vizavi de conținutul website-ului www.contemporanul.ro, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email: office@contemporanul.ro.

Asociația Contemporanul monitorizează regulat internet-ul, ofertele altor companii, presa şi alte surse de informație. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conținutului site-ului www.contemporanul.ro, atunci vom acționa cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conținutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conținutul website-ului www.contemporanul.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul www.contemporanul.ro prin care conținutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Abonamente revista Contemporanul format tipărit:
Prin virament bancar, mandat poștal, plata online/ cu cardul:
Abonament România: 84 lei / 12 numere pe an
Abonament Străinătate: 70 euro / 12 numere pe an
Taxele de expediere sunt incluse în această sumă.

Datele pentru virament bancar, mandat poştal:
Asociația Contemporanul
Cod fiscal: 26718854
Cont Lei: RO61 RNCB 0072 1154 7936 0001
BCR Filiala Sector 1 București

Revista Contemporanul apare lunar în data de 20-25 ale fiecărei luni.

Dacă te-ai abonat plătind cu mandat poștal, virament bancar, prin plați online te rugăm să trimiți dovada plăţii împreună cu datele de livrare (nume, adresă) la Asociația Contemporanul, OP-22, CP-113, Sector 1, București, Cod 014780 sau prin fax: 021-212.56.92 sau prin email: office@contemporanul.ro.

Livrarea se face de către Compania Națională Poşta Română sau de către firmele specializate în distribuția de presă, la adresa indicată de dumneavoastră.

Pentru sugestii, propuneri și observații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 021-212.56.92 sau prin e-mail: office@contemporanul.ro

Cum plătesc?

Știm cât de important este pentru tine să te simți confortabil și în siguranță, vei avea la dispoziție următoarele modalități de plată:

Plata online prin card

Plata prin card este o metoda sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de către procesator, ele fiind securizate, incriptate și trimise direct către serverul băncii. Asociația Contemporanul, respectiv www.contemporanul.ro nu reține niciun detaliu aferent cardului tău.

Cardurile acceptate pentru efectuarea plății sunt VISA Classic, VISA Electron și MASTERCARD (incusiv MAESTRO). Pentru efectuarea plății nu se reține nicio taxă suplimentară. Mai multe detalii despre aceste servicii poți obține de la banca emitentă a cardului pe care îl folosești.

Pentru efectuarea plății vei întroduce numărul cardului tău, data expirării și codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre înscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnătura ta).

Tranzacțiile se vor realiza în lei, la cursul de schimb al băncii tale, indiferent de moneda în care vei lansa comanda sau de contul tău.

Imediat ce plata a fost efectuată iar tu ai primit mailul de confirmare.

Plata prin transfer bancar / ordin de plată (OP)

Plata se face prin transfer/virament bancar sau ordin de plată în contul nostru, conform informațiilor ce vă vor fi furmizate automat în momentul când alegeți această opțiune la efectuarea comenzii.

Prelucrarea datelor personale

Completând formularul de comandă pentru abonamente la revista Contemporanul, ești de acord să intri în baza de date www.contemporanul.ro.

Asociația Contemporanul este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor datelor cu caracter personal sub nr. 21615.

Scopul prelucrării datelor constă în: informarea consumatorilor și potențialilor consumatori ai abonamentelor comercializate prin e-mail, SMS, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile desfășurate în viitor de Asociația Contemporanul și realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii abonamentelor puse la dispoziție de către Asociația Contemporanul sau de către partenerii săi.

Operatorul se obligă să respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta scrisă la adresa office@contemporanul.ro se obligă: să îţi confirme dacă prelucrează sau nu datele tale personale, în mod grătuit, pentru o solicitare pe an; să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor tale personale.

Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, adresă, email, telefon, etc pe termen nedefinit.

Garantăm confidențialitatea datelor: nu vom furniza nicio informație (nume, adrese, comenzi etc.) la terțe părţi.

Datele personale ale cititorilor, abonaților vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice legitimitatea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept să efectueze verificări justificate în baza legii, doar dacă acest lucru va fi solicitat și în conformitate cu legile în vigoare.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează datele pentru abonarea la revista Contemporanul sau abonarea la newsletterul Contemporanul, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Asociația Contemporanul nu se face răspunzătoare pentru abonamentele primite în stare deteriorată datorită manipulării din partea societăților de prelucrare a abonamentelor sau a firmei de curierat.

Condiții legale

www.contemporanul.ro funcționeaza conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Unica responsabilitate a revistei Contemporanul este de a publica opiniile, fie acestea cât de diverse, ale colaboratorilor ei.

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui text, conform legistației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul www.contemporanul.ro și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Site-ul Contemporanul.ro este administrat de:
Fundația Culturală Ideea Europeană:
Cod fiscal: 15911590; HJ520/299/2003
Cont: RO87RNCB0072049676950001 – BCR Filiala Sector 1.
Tel.: 4021-310.66.18.
e-mail: office@ideeaeuropeana.ro

Anticariat online

Pin It on Pinterest